Ο σχεδιασμός των περισσότερων ομάδων της Ευρωλίγκας για τη νέα σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τη Μακάμπι να μην αποτελεί εξαίρεση. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι σύμφωνα με το πολύ έγκυρο ισραηλινό σάιτ, «one.co.il» μία ανάσα από την απόκτηση του Νέιτ Γουόλτερς από τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, είχε φέτος 11,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ μέσο όρο σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής ανά ματς και, έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Το δημοσίευμα, αναφέρει πως έχει δώσει τα χέρια με τη Μακάμπι για διετή συνεργασία και πλέον απομένει να συμφωνήσει η «ομάδα του λαού» με την Ζαλγκίρις.

Αυτό θα γίνει, αν δεν έχει γίνει ήδη, με την καταβολή ενός ποσού ως ρήτρα αποδέσμευσης. Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως ο Γουόλτερς, προορίζεται για αντικαταστάτης του Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον κόουτς Σφαιρόπουλο.

Αυτή, θα είναι η τρίτη απώλεια για την Ζαλγκίρις, καθώς όλα δείχνουν πως ο Μπράντον Ντέιβις οδεύει προς Μπαρτσελόνα και Άαρον Γουάιτ προς Αναντολού Εφές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube