Με την πλήρη συμφωνία στο ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας που θα υπάρχει με την UEFA ολοκληρώθηκαν σήμερα οι επαφές του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη στην Νιόν με επικεφαλείς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την κυβερνητική ενημέρωση στις συναντήσεις που είχε και σήμερα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της UEFA και τις επαφές με εκείνους της FIFA διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη σε όσα ζητήματα συζητήθηκαν.

Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία συμφώνησε να παρέχει τεχνική βοήθεια παίρνοντας πρώτα εγγυήσεις από την κυβέρνηση ότι θα υλοποιηθούν όλες οι προτάσεις που θα κάνει.

Μάλιστα ανάμεσα σε αυτές είναι και η αυστηρότερη των ποινών που θα επιβάλλεται σε όσες ομάδες παραβιάζουν τους κανόνες που θα... θέσει η UEFA.

Αυτή θα είναι η αποβολή των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στον «τελικό» με τη Βόρεια Ιρλανδία

Γκούμας για την Εθνική: «Τα προηγούμενα χρόνια λυγίζαμε, τώρα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε υποφέροντας»

Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα: Για την ιστορική επιστροφή σε Euro η Εθνική Ελπίδων

Δ.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ στη "ΔΙΚΗ": «Προτιμώ ένα δίκαιο γκολ, έστω και λίγο καθυστερημένα»

Πιο κοντά στην πρόκριση στα τελικά του EURO Κ21 η Εθνική Ελπίδων - Τι χρειάζεται στο τελευταίο της παιχνίδι