Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό και τα όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Με βάση το ρεπορτάζ της Livesport τα δεδομένα έχουν ως εξής. Το fund του Ταιλανδού επιχειρηματία προσφέρει 13 εκατ. που θα δοθούν σε υποχρεώσεις στην εφορία και το Δημόσιο. Τα 7 εκατ. για το για το δεσμευμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο στη Τράπεζα Πειραιώς που είναι μέρος του ανακυκλωμένου δανείου της ΠΑΕ, ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο νυν μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος καλείται να αναλάβει τα 5 εκατ. από το ανακυκλωμένο δάνειο και άλλα 3,5 εκατ. που αφορούν προσωπικές επιταγές, δηλαδή ένα ποσό που θα αγγίζει τα 9 εκατ. Σε ότι αφορά το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, το υπόλοιπο προς τον Κωνσταντίνο Τσακίρη είναι 4 εκατ.

Στο ρεπορτάζ της Livesport σημειώνεται ότι από τι δύο πλευρές υπάρχει πολύ καλή διάθεση αν προχωρήσουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος απουσιάζει στο εξωτερικό και επιστρέφει τη Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει νέα συνάντησή του με τους εκπροσώπου του fund στην Αθήνα. Στις κουβέντες που έχουν γίνει το χρονικό της συμφωνίας είναι να κλείσει η συμφωνία στα τέλη Απριλίου και στο τέλος Μάιου να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό στις περιπέτειες του για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, αν όλα πανε καλά οι πράσινοι θα επικαλεστούν την περίοδο μετάβασης σε ΕΠΟ και UEFA που σε τέτοιες περιπτώσεις δίνει παράταση στα διαδικαστικά ζητήματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube