Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού ενόψει της νέας σεζόν. Στην κορυφή της σχετικής λίστας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο.

Οι Πειραιώτες προσπαθούν με λεπτούς χειρισμούς να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο στόπερ και ήδη έχουν κάνει την πρότασή τους στην Ιντερνασιονάλ, με τη Sportime να αναφέρει πως ήδη υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Μάλιστα, οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να βρεθεί κάποια λύση στο θέμα της ρήτρας που είχαν υπογράψει οι Βραζιλιάνοι με τον Παναθηναϊκό πριν από μερικούς μήνες. Όσον αφορά τον παίκτη, το ετήσιο συμβόλαιό του αναμένεται να είναι ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»