Γίνεται Καταλανός ο Νικ Καλάθης!

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ, που ήταν σε αναζήτηση ομάδας το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που είχε ειδοποιηθεί από τον Παναθηναϊκό ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο τριών ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη «Mundo Deportivo», η συμφωνία των δύο πλευρών αγγίζει συνολικά τα 5,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε το γεγονός ότι οι Καταλανοί του εγγυώνται και τον τρίτο χρόνο συμβολαίου.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι ο παίκτης να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα καθώς στον παίκτη οφείλονται και πολλά χρήματα.

Το εξίσου σημαντικό της υπόθεσης, πάντα σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», είναι ότι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Μπαρτσελόνα ήταν ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ, η Ζενίτ, η Εφές και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι δύο τελευταίες θα έμπαιναν πιο δυναμικά στην υπόθεση σε περίπτωση αποχώρησης των Μίτσιτς και Καμπάτσο αντίστοιχα, για το NBA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το... «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»