Σε συμφωνία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ήρθε η Μπαχτσεσεχίρ. Η τουρκική ομάδα, που χάνει με 1-0 στους ημιτελικούς της εγχώριας λίγκας από την Μπεσίκτας, αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Μάρκο Μπάρατς με τον συμπατριώτη του προπονητή. Η Μπαχτσεσεχίρ έχει κάνει αίτηση για να λάβει μέρος στη νέα Ευρωλίγκα και αναμένει τις αποφάσεις των μετόχων στη συνεδρίαση της 16ης Ιουνίου.
Ο 58χρονος Τζόρτζεβιτς επιστρέφει στην προπονητική μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κίνας, από την οποία αποχώρησε το 2024. Επιστρέφει έτσι στην Κωνσταντινούπολη, όπου εργάστηκε ήδη ως προπονητής της Φενερμπαχτσέ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021/22, όταν ήταν επίσης πρωταθλητής Τουρκίας.
Τη σεζόν 2015/16 είχε εργαστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει επίσης δουλέψει σε ΟλίμπιαΜιλάνο, Μπάγερν και Βίρτους Μπολόνια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σημείωσε με την εθνική Σερβίας, όπου παρέμεινε από το 2013 μέχρι το 2019, κατακτώντας τρία ασημένια μετάλλια, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωμπάσκετ.