Από την περασμένη Τετάρτη, όταν και η Ρεάλ εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Μιλάνο κόντρα στην Ατλέτικο, πολλοί πίστευαν πως η Μαδρίτη θα... μεταφερθεί στην Ιταλία στις 28 Μαΐου.

Οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια τις τελευταίες μέρες μόνο την αναμενόμενη κινητικότητα δεν δείχνουν! Αιτία αποτελεί η κατακόρυφη και ανεξήγητη αύξηση των τιμών σε καταλύματα και εναέρια μέσα μεταφοράς. Έτσι, οι οπαδοί των δύο ομάδων όχι μόνο δεν μπαίνουν στην διαδικασία κράτησης αλλά ούτε και σε αυτή της αναζήτησης.

Σύμμαχος των φίλων των Μαδριλένων δεν είναι, όπως φαίνεται ούτε η UEFA. Το «Σαν Σίρο» έχει χωρητικότητα 81.227 θεατών όμως μόλις 40.000 εισιτήρια θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών της Ρεάλ και της Ατλέτικο. Τα άλλα μισά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προτίθεται να τα δώσει στους χορηγούς της, οι οποίοι με την σειρά τους θα μπορούν να τα μοιράσουν κατά το δοκούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!