Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκαν σήμερα πριν το παιχνίδι στην Τούμπα.

Πρόκειται για μια συνάντηση η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και ημέρες, και τελικά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μακεδονία Παλάς το οποίο έχει ενοικιάσει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Για περίπου μία ώρα οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, συζήτησαν για τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν στα θεσμικά όργανα και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την άνοδο του αθλήματος στη χώρα μας.

Οι δύο τους συμφώνησαν σε κάποια σημεία τα οποία πρέπει να αλλάξουν και –μάλιστα- φέρονται να συμφώνησαν να διατηρήσουν επικοινωνία στο προσεχές διάστημα.

Μετά το τέλος της συνάντησης αυτής και οι δύο αποχώρησαν από το ξενοδοχείο για το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των δύο ομάδων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννιώτας: «Είχα ανάγκη αυτό το γκολ, το περίμενα καιρό - Δεν είναι κίνητρο η 5η θέση αλλά πρέπει να γίνει»

Με Ζίνι και Περέιρα η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Με Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν και Κοντούρη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Καραπαπάς μετά 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»

Παπαδόπουλος: «Δεν δέχομαι τον όρο ''αδιάφορο'' στο ποδόσφαιρο - Να κρατήσουμε την 5η θέση»

Μπράτσος: «Καλή γενικά η εικόνα μας, να πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Ακόμα και στα φιλικά πρέπει να έχει κίνητρο ο Άρης, θέλουμε την 5η θέση»

Κόντης: «Ήταν μία εβδομάδα χαράς και πανηγυρισμών, αλλά πρέπει να αλλάξουμε διάθεση...»

Λεβαδειακός αποφασισμένος να μείνει στην κορυφή, σκόρπισε με πεντάρα τον Βόλο

Τίμησε το γόητρό του ο Άρης και πλήγωσε τον Κυπελλούχο ΟΦΗ!