Τον τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, συνάντησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ο Πολ Πογμπά, σύμφωνα με πληροφορίες του «Tuttosport».

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα γήπεδα της Ρωσίας τον προηγούμενο μήνα, έκανε τις πρώτες επαφές με τον Αμπιντάλ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα.

Ο 25χρονος μέσος δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη χρονιά, επιθυμώντας να αποχωρήσει από τον σύλλογο, λόγω της κακής του σχέση με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας ενδιαφέρονται για την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες, παρόλο που έχει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Γεωργαντής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube