Το μέλλον ήταν το κύριο ζήτημα που τέθηκε επί τάπητος στη συζήτηση που είχε χθες ο Λούκας Πέρεθ με τον Φραν Άρνεσεν στο Μακεδονία Παλλάς παρουσία του μάνατζερ του.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Λα Κορούνια μετά τη συνεργασία που είχε την προηγούμενη σεζόν και θέλει να βρει έναν τρόπο να διευκολυνθεί η αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η παρουσία του μάνατζερ του, Ροντρίγκο Λοβεγιέ αποδεικνύει ότι τα πράγματα είναι... σοβαρά και πρόκειται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που ετοιμάζει η Λα Κορούνια για την απόκτηση του άσου του ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.