Με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, συναντήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος τον περασμένο Μάρτιο στην Ελβετία, ύστερα από πρόσκληση του πρώτου.

Προ τριών μηνών περίπου ο γενικός γραμματέας της UEFA, ο οποίος πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, έλαβε πολλά συγχαρητήρια και ευχετήρια μηνύματα με την ανάληψη του νέου του πόστου και μέσα σε αυτούς που του έστειλαν ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Φαίνεται πως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να φτιάξουν οι σχέσεις των δύο και ο γιος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη τον κάλεσε για να τα πουν. Λίγες ημέρες αργότερα, όταν και τα είπαν από κοντά, το κλίμα έγινε ακόμη καλύτερο βοήθησε ώστε να «σπάσει» ο πάγος που υπήρχε ανάμεσά τους, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η συνάντησή τους δεν κράτησε λίγο. Δεν επρόκειτο για συνομιλία διάρκειας μισής ώρας, αλλά αρκετών ωρών, καθώς οι δύο ποδοσφαιρικοί παράγοντες συνέφαγαν και αντάλλαξαν απόψεις για πολλά θέματα και ενώ έχει φανεί εδώ και καιρό ότι έχουν άλλη οπτική σε διάφορα θέματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει την προσπάθειά του ο Γιακουμάκης - Είχε τρελαθεί που έχασε τον τελικό Κυπέλλου»!

Δεσύλλας: «Οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού θα γνωστοποιηθούν μετά το τέλος της σεζόν»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει το μεγάλο του όπλο»

Τσακίρης: «Καλύτερη από τον ανταγωνισμό για 3η σερί αγωνιστική η ΑΕΚ - Για βασικός ο Γιόβιτς την Κυριακή»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Νταβέλης»

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Συμφωνώ απόλυτα με την στάση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet»

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων