Τους παίκτες της Εθνικής αστέγων, υποδέχθηκε μετά τη συμμετοχή τους στο 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε την συγκεκριμένη ομάδα, αφού πριν από 2,5 περίπου χρόνια, είχε συμμετάσχει και είχε αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση μαζί τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πρωθυπουργός:

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου την Εθνική Ομάδα Αστέγων Ποδοσφαίρου, μετά τη συμμετοχή τους στο 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων.

Είχαμε παίξει ποδόσφαιρο μαζί τον Δεκέμβριο του 2016, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς. Θυμάμαι πολύ έντονα τη ζεστή ατμόσφαιρα εκείνου του αγώνα.

Θέλω να τους συγχαρώ για ό,τι έχουν καταφέρει. Για εμάς είναι φάρος αισιοδοξίας και μας δείχνουν πως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζει κάποιος, μπορεί με θέληση να τις ξεπεράσει.

Η κοινωνική ένταξη και η καταπολέμηση της φτώχειας αποτελεί για μένα προσωπικά ένα μεγάλο στοίχημα, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς η οποία θα δίνει ευκαιρίες σε όλους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντε Πολ για τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου: «Σαν να ζω σε χρυσό κλουβί»

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία