Για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα του ελληνικού μπάσκετ μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα οι Γιώργος Χαλβατζάκης και Σταύρος Κοντονής, σε συνάντηση που είχαν, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και ο Υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκαν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, που επηρεάζει τις ΚΑΕ, κυρίως στο θέμα των μεταγραφών ξένων παικτών, αλλά και των νεοφώτιστων ομάδων.

Παράλληλα, σχολίασαν το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι