Συναγερμός στη Νότια Κορέα καθώς ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε αγορά και συνέχισε ανεξέλεγκτο την πορεία του για 150 μέτρα.
Από το περιστατικό τραυματίστηκαν τουλάχιστον 20 άνθρωποι, ενώ δύο ήταν χωρίς τις αισθήσεις τους, μετά από καρδιακή ανακοπή, δήλωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων σε τηλεοπτικό δίκτυο της Νότιας Κορέας.
Το περιστατικό συνέβη σε μια αγορά που βρίσκεται στο Μπουτσεόν, περίπου 20 χιλιόμετρα δυτικά της Σεούλ, όπως ανέφερε ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής.
Το φορτηγό φαίνεται να έκανε όπισθεν για 28 μέτρα πριν επιταχύνει προς την υπαίθρια αγορά, ανέφερε ο ίδιος αξιωματούχος.
Ο οδηγός έκανε λόγο για ξαφνική επιτάχυνση του φορτηγού, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Οι αρχές θα παραδώσουν το όχημα στους ερευνητές για να προσδιορίσουν την αιτία του ατυχήματος, ανέφερε ο αξιωματούχος.
Πηγή: skai.gr