Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες του λιμενικού σώματος για να βρεθούν δύο άτομα που αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή Καλών Λιμένων του Ηρακλείου, μετά τον εντοπισμό της βάρκας που επέβαιναν χωρίς την παρουσία τους, ανοιχτά της ακτής.

Σύμφωνα με ενημέρωση, πρόκειται για έναν Έλληνα και μία αλλοδαπή, οι οποίοι βρίσκονταν εντός της βάρκας, ανοιχτού τύπου πέντε μέτρων και κάτω από άγνωστες συνθήκες η βάρκα ανατράπηκε και το ζευγάρι αγνοείται.

Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος σκάφη του λιμενικού σώματος, ένα όχημα του λιμενικού το οποίο κινείται κατά μήκος των ακτών της ευρύτερης περιοχής αλλά και ιδιώτες οι οποίοι ελέγχουν αν βγει κάποιο άτομο από τη θάλασσα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή Νότια του Ηρακλείου είναι δυσμενείς με πολύ ισχυρό άνεμο και έντονο κυματισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέντε Έλληνες πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά AI – Καραμπίνης (Endeavor): «Μας έχουν αφήσει άφωνους»

Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστημιούπολη στη Φλόριντα – 12 τραυματίες, ανάμεσά τους έξι ανήλικοι

Προαστιακός και ΗΣΑΠ: Αλλάζουν όψη δεκάδες σταθμοί – Πού γίνονται έργα και τι προβλέπεται

Εξάρχεια: Επεισόδια με φωτιές σε κάδους και πέτρες κατά πυροσβεστών – Επέμβαση της αστυνομίας και δύο συλλήψεις

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Ζακύνθου

Εκλογές στη Βραζιλία: Οριακή νίκη για Μπολσονάρου με 50,5% έναντι του Λούλα δίνουν τα προγνωστικά

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική

Γερμανία: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα οδηγήθηκε ο ύποπτος για τον εμπρησμό στη «Φωλιά του Αετού», του Χίτλερ

Εξάρχεια: Διακοπή κυκλοφορίας σε Ιπποκράτους και Σόλωνος λόγω ελέγχου για ύποπτη βαλίτσα

Γαλλία: Ξεκίνησε η κεντρική πορεία στο Παρίσι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Δακρυγόνα και κανόνια νερού σε διαδηλωτές