«Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς» είναι το νέο όνομα που προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης για να αντικαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να εισηγηθεί αλλαγές στο καταστατικό, στις οποίες θα περιλαμβάνεται και η αλλαγή του ονόματος του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης θα εισηγηθεί επίσης και μια σειρά από ασυμβίβαστα, όπως:

οι βουλευτές δεν θα μετέχουν στα κομματικά όργανα,
το ανώτατο όριο θητειών για κάθε βουλευτή θα υπολογίζεται στις τρεις θητείες και μετά ο εκάστοτε βουλευτής θα αλλάζει εκλογική περιφέρεια.
Σημειώνεται ότι σήμερα ο ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης επανεντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Με σχετική επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ανέφερα ότι ο κ. Πολάκης επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από εισήγηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη.

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου επέμεινε στο εσωκομματικό μέτωπο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά» ενώ ακολούθως διαμήνυσε ότι δεν αλλάζει η ποιοτική εκτίμηση που έχει κάνει για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης.

«Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην Κεντρική Επιτροπή. Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά λίγα λεπτά πριν» τόνισε ο βουλευτής Χανίων.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρίση στον χώρο της εστίασης: Γιατί κανείς δεν θέλει να πλύνει πιάτα

Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση της 13χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι

Έως 23 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ελ Σαλβαδόρ: Δίκη 492 μελών της συμμορίας MS-13 στο Ελ Σαλβαδόρ - Διέπραξαν «47.000 ποινικά αδικήματα» σε δέκα χρόνια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική στις 3 Μαΐου, λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Φρίκη στη Ρόδο: 56χρονος βίαζε την κόρη και απέκτησε παιδί μαζί της - Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή

Κλείνουν νωρίτερα σταθμοί στη γραμμή 2 του Μετρό από Τρίτη – Λειτουργία προσωρινής λεωφορειακής γραμμής

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον ανήλικο που παρέσυρε την 16χρονη στη Λιοσίων

Μαθήτρια έπεσε από πρώτο όροφο σχολείου στο Χαϊδάρι

Μήνυση και αγωγή κατά του Σαλμά καταθέτει ο Γεωργιάδης