«Μέτρον άριστον» συνηθίζουμε να λέμε σχεδόν για κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Σε αυτή τη φιλοσοφία κινούνται και τα ευρήματα νέας έρευνας του ιατρικού περιοδικού της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας, με τίτλο «Neurology» σχετικά με την κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος σε μεγάλες ποσότητες, η οποία, με βάση πάντα την έρευνα, επηρεάζει τον εγκέφαλο και σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο άνοιας και γνωστικής έκπτωσης. Σαφώς δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε για αρνητικές επιπτώσεις του κόκκινου κρέατος στον οργανισμό, όμως ίσως να μην είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα η σύνδεσή του με τη λειτουργία του εγκεφάλου. Δείτε αναλυτικά εδώ
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube