Άμεσα κινούνται οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στην ΕΠΟ.

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή (για την οποία μίλησε ο ίδιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6) η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι την προσεχή Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου (12:00) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Εκεί θα τεθεί επί τάπητος από τις Ενώσεις-Μέλη το θέμα της διαδοχής και πιο συγκεκριμένα θα οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ώστε να εκλεχθεί ο επόμενος επικεφαλής της ΕΠΟ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπρόπουλος σε Νίνη: «Έχω φάει για εσένα πέντε μέρες φυλακή!»

Χειλάκης στο ALL IN του ΣΚΑΪ: «Είμαι ο Καραγκούνης του θεάτρου»

Χατζηγιοβάνης στον ΣΚΑΪ: «Σημασία έχει το μήνυμα, όχι το βραβείο - Να είμαστε προσεκτικοί για το πού δίνουμε τα χρήματα»

Φιλιππίδης στον ΣΚΑΪ: «Μου έλεγαν “ντροπή σας”, όταν μιλούσα για στημένα παιχνίδια»

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κυριαρχία του ΠΑΟΚ στην κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαίρου Γυναικών

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαία Ελληνίδα για 5η σερί χρονιά η Βεατρίκη Σαρρή

Κορυφαίος Έλληνας του εξωτερικού ο Τζόλης

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Συγκίνηση για Γκώνια, Άντζα και Οικονόμου - Μπαντής: «Διεκδικούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο»

«Λύγισε» ο Χατζηγιοβάνης και ράγισε καρδιές στα βραβεία ΠΣΑΠΠ μιλώντας για τον μικρό Δημήτρη: «Το καλό πάντα θα νικά»!

Τρομερή στιγμή στα βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο μαχητής Μάριος βράβευσε τον Τετέι και τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του!