Περισσότερα από εννέα κιλά λαθραίου καπνού, 1.200 αυτοσχέδια τσιγάρα και δύο συσκευές παρασκευής τσιγάρων βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή ενός 57χρονου στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους για διακίνηση λαθραίου καπνού, πραγματοποίησαν έρευνα στο καφενείο που διατηρεί ο 57χρονος στο Αγρίνιο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν εννέα κιλά και 320 γραμμάρια λαθραίου επεξεργασμένου καπνού, 1.200 αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα, που ήσαν τοποθετημένα σε 12 κούτες και δύο συσκευές παρασκευής αυτοσχέδιων τσιγάρων.

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο 57χρονος παρασκεύαζε τσιγάρα με λαθραίο καπνό μέσα στο καφενείο, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση σε πελάτες του καταστήματος.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνιση Μπεν: Για πρώτη φορά, η μητέρα του αποκαλύπτει τι πιστεύει ότι συνέβη στην Κω

Νέα 48ωρη απεργία των ταξί στις 20 και 21 Ιανουαρίου

11 μαθητές νεκροί από σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό στη Νότια Αφρική

Προσέρχονται στο Μαξίμου οι αγρότες για το ραντεβού με Μητσοτάκη

Στάρμερ: «Λάθος» η επιβολή δασμών σε συμμάχους - Ένας εμπορικός πόλεμος δεν είναι προς το συμφέρον κανενός

Η χρυσή εποχή των κινεζικών πανεπιστημίων: Ποια κάνουν τη διαφορά στις διεθνείς λίστες

Συναγερμός στο λιμάνι του Πειραιά: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα - Σώα η οδηγός

Ξέσπασε «πόλεμος» μετά τις απειλές Τραμπ: Απαράδεκτοι οι δασμοί για τη Γροιλανδία, λένε Νορβηγία - Δανία

«Όλα σείστηκαν»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τη σύγκρουση τρένων στην Ισπανία

Επιστολή Τραμπ προς τον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν αισθάνομαι πλέον την υποχρέωση να σκέφτομαι αποκλειστικά την ειρήνη»