Συνελήφθη σε ειδική επιχείρηση που διεξήχθη από το Τμήμα Αναζητήσεων 63χρονος φυγόποινος με ποινή κάθειρξης 20 έτη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων καταχρώμενος την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός, ο οποίος κρυβόταν τα τελευταία χρόνια γνωρίζοντας ότι διώκεται

Η σύλληψη 63χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 20 ετών, για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που δε συμπλήρωσαν τα 12 έτη και κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, επετεύχθη το Σάββατο (3/5) σε ειδική επιχείρηση σε χωριό της Κορινθίας από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής.

Προηγήθηκε πολύμηνη διερεύνηση πληροφοριών, καθώς ο 63χρονος γνωρίζοντας ότι διώκεται για τις συγκεκριμένες σοβαρές κατηγορίες, άλλαζε συνεχώς τόπους απόκρυψης.

Ειδικότερα, ο 63χρονος εκμεταλλευόμενος τόσο την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός σε Ειδικό Δημοτικό σχολείο της Αττικής όσο και τις δυσκολίες των ανήλικων μαθητών, τέλεσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών κατά το σχολικό έτος 2019-2020.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και αναμένεται να οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης για την έκτιση της ποινής του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου