Δεν άφησε ασχολίαστο ο Γκάρι Λίνεκερ το γεγονός ότι ο Ντε Μπρόινε πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη για τη χρονιά που πέρασε στο αγγλικό πρωτάθλημα σχολιάζοντας πως ήταν δίκαιη η εξέλιξη αυτή.

Με ένα τιτίβισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής του BBC, Γκάρι Λίνεκερ προτίμησε να αποθεώσει δημόσια των Βέλγιο παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι.

Η φετινή πορεία του 24χρονου που άφησε εκτός συναγωνισμού άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Φαν Ντάικ και ο Μάρκους Ράφορντ παρά το ότι δεν σήκωσε την κούπα με τους «πολίτες» ήταν άκρως επιτυχημένη και ο Άγγλος σχολιαστής δεν μπορούσε να μην το υποστηρίξει δημόσια. «Πολλά συγχαρητήρια. Άξιχαν πολλά!» ήταν το σχόλιο του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.



Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube