Έπειτα από δέκα χρόνια ο Πανιώνιος επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το έκανε με τρόπο εμφατικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφεραν να κάνουν το «δύο στα δύο» απέναντι στην Γκόριτσα, παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Απόψε το έργο για τους Νεοσμυρνιώτες είναι σαφώς πιο δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουν μία πιο έμπειρη ομάδα, την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτος στόχος για τον Έλληνα τεχνικό είναι οι «κυανέρυθροι» να επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δίνει το δικαίωμα στο όνειρο για την παρουσία τους στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Το αρνητικό για τον Πανιώνιο είναι πως σήμερα αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων δεν θα παίξουν οι Ιρανοί (Μασούντ και Χατζησαφί), λόγω του κανονισμού στη χώρα τους που τους απαγορεύει να αντιμετωπίσουν Ισραηλινούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κότνικ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου και Σαραμαντάς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Κόρμπος και ο Ταπόκο, με τους Λάμπρου και Μασούρα στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Σαββίδης και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Γεσίλ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σταυρόπουλος, Γλυνός, Βουκελάτος, Μπαντής και Ντουρμισάι.

Οι Ισραηλινοί, από την πλευρά του, θα παίξουν με σύστημα 4-3-3. Το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Νταβιντζάντα, Γκολάσα, Ρικάν, Γιεϊνί, Ατζίλι, Σόενφελτν και Κγιάρτανσον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube