Αποφασισμένος να γυρίσει καλύτερος από ποτέ, παρότι η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος του, παρουσιάζεται ο Αινείας Καλογέρης.

Μέσα σε δύο χρόνια ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έχει υποστεί δύο σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον ανάγκασαν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να χάσει την προετοιμασία της ομάδας.

Παρόλα αυτά, εκείνος δεν το βάζει κάτω, αυτή την περίοδο κάνει την αποθεραπεία του με ενδυνάμωση στο Ιατρικό Κέντρο και σε περίπου έναν μήνα υπολογίζεται πως θα αρχίσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης παρουσιάζεται επιφυλακτικό για την περίπτωσή του, αφού δεν θέλει να προκύψει νέος τραυματισμός που θα του στοιχίσει εκ νέου τη συμμετοχή του τη φετινή σεζόν.

Γι' αυτό τον λόγο παραμένει άγνωστο πότε θα τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος ενημερώνεται για την πορεία της αποθεραπείας του και είχε σταθεί από την πρώτη στιγμή κοντά του.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

TAGS: A.E.K.