Η σημαία θα παραμείνει στον… ιστό της!
Σύμφωνα με την «Sport», ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, σε συνάντηση που έγινε πρόσφατα, για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο.
Ο «La Bomba» αγωνίζεται σχεδόν για μία… ζωή στους Καταλανούς, καθώς φορά τη φανέλα τους από το 1997 μέχρι και σήμερα, κάνοντας μόνο ένα… διάλειμμα τη σεζόν 2007/08, όπου έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Γκρίζλις. Τα τελευταία χρόνια, ο πολύπειρος γκαρντ υπογράφει μονοετή συμβόλαια με την Μπάρτσα, στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου.
Φέτος, ο 37χρονος έκανε μία από τις χειρότερες χρονιές του στους «μπλαουγκράνα», έχοντας αρκετούς τραυματισμούς και… απρόοπτα (όπως η εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας), όπου στο ισπανικό πρωτάθλημα μέτρησε μόλις 16 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 7,3 πόντους και 1,3 ασίστ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 5,7 πόντους και 1,8 ασίστ.