Στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται και τη φετινή σεζόν ο Σάκης Μουστακίδης, όπως γνωστοποίησε η νεοσύστατη διοίκηση της ακριτικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του νέου διοικητικού σχήματος.

Τη νέα διοίκηση των Θρακιωτών παρουσίασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αυγερινός Μεσινέζης, με πρόεδρο τη Χρύσα Λουπασάκη, Γενικό Γραμματέα τον Παύλο Μιχαηλίδη, ταμία τον Τάσο Μιχαηλίδη, μέλος τη Σμαρώ Δέλκου και τιμ μάνατζερ τον Θανάση Ανδραβίζο.

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια για να οργανώσουμε εκ νέου το ΤΑΑ του Εθνικού που τόσες χαρές έχει προσφέρει στο σύλλογο», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έδωσε το λόγο στην πρόεδρο.

«Αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο εγχείρημα σωτηρίας του Εθνικού. Όλοι οι παράγοντες προσφέρουν εθελοντικά. Οι ρόλοι μας πρέπει να είναι διακριτοί και ουσιαστικοί».

Στη συνέχεια, έδωσε το λόγο στον Παύλο Μιχαηλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες δράσης και στην παραμονή του Σάκη Μουστακίδη στο πόστο του προπονητή. «"Μαγικά ραβδιά" δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν "μαγικές συνταγές". Δεν έχουμε σκοπό να στήσουμε ‘λαϊκά δικαστήρια’ για το τι έκαναν ή δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις. Θα είμαστε μία πανεθνική διοίκηση.

Πρώτον, θα προσπαθήσουμε να διασταυρώσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα με σκοπό να δώσουμε λύσεις. Θα έχουμε προπονητή τον Σάκη Μουστακίδη και θα έχει τη ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης. Με τη στήριξη του κόσμου, που είναι ο ‘πνεύμονας’ του Εθνικού θα τα καταφέρουμε όσο δύσκολη κι αν είναι η σεζόν. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους διαφημιστές και όσους θέλουν να μας βοηθήσουν.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους έχουν βοηθήσει τα προηγούμενα χρόνια και ,μεταξύ αυτών, ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, ο Κώστας Παντακίδης και ο Αντώνης Χατζησταύρου, αλλά και πολλοί ακόμα που έδωσαν ότι μπορούσαν. Σκοπός μας είναι να φέρουμε πάλι τον κόσμο στο γήπεδο και να στελεχώσουμε γρήγορα τη νέα ομάδα», είπε ο Μιχαηλίδης.

Για τη σύνθεση του ρόστερ, ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως: «Η σύνθεση του ρόστερ έχει ξεκινήσει λίγο αργά. Παρ’ όλα αυτά γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες από τον κ. Μουστακίδη, από τη διοίκηση και από ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στον Εθνικό για να κλείσει αυτό το ζήτημα. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό ορίζοντα, γιατί δεν θέλουμε να είμαστε ασυνεπείς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Και επίσημα στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος η Σέρινταν Άτκινσον

«Με το τριφύλλι στην καρδιά για την Ρούξι»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Αποθέωσε τον Καλμαζίδη ο Νέσιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρήκα μια έτοιμη ομάδα»

Οι «πράσινες» θριαμβεύτριες: Η απονομή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η συγκινητική αφιέρωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

H «Xρυσή Βίβλος» της Α1 βόλεϊ γυναικών: Έφτασε τους 26 τίτλους ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στους 8 ο Ολυμπιακός

Σηκώνουν την κούπα στον «Τάφο του Ινδού» και αποθεώνονται από τον κόσμο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Μυθική ανατροπή στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και three peat με δεύτερο break για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων - Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν