Με Ζιντάν και τη νέα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» παραμένει ο Γάλλος, όπως έγινε ξεκάθαρο μετά το ραντεβού που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και αναφέρει σε σχετικό της ρεπορτάζ η «Marca».

Το συμβόλαιο του 48χρονου προπονητή, που οδήγησε φέτος τους μερέγχες» στην κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματός τους και στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2016-17, λήγει το 2022. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του και η φήμη ότι μπορεί να αναλάβει την επίσης πρώην ομάδα του, Γιουβέντους ή την εθνική Γαλλίας.

Πάντως, τα όποια «σύννεφα» είχαν δημιουργηθεί πάνω από τον «Ζιζού» από πλευράς συλλόγου, εξαφανίστηκαν μετά την κατάκτηση της La Liga. Έγιναν, άλλωστε σαφείς και η προθέσεις του προέδρου της Ρεάλ, που ανέφερε ότι: «Ο Ζιντάν είναι ευλογία για τη Ρεάλ».

Ο παλαίμαχος άσος έχει κατακτήσει τρία Champions League, δύο πρωταθλήματα , ισάριθμα Σούπερ Καπ Ισπανίας, αλλά και ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και άλλα τόσα Κύπελλα Συλλόγων με τη Ρεάλ ως προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»