Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάικλ Ογιος βρίσκεται ο ΟΦΗ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα, η «El Dia» της Λα Πλάτα έγραψε πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει ο 21χρονος επιθετικός της Εστουδιάντες στους Κρητικούς.

Οι Ηρακλειώτες ενδιαφέρονται εδώ και ημέρες για τον συγκεκριμένο παίκτη για τον οποίο έχει πει καλά λόγια και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και τον Ντάνι Φερνάντες, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ