Το «μπαμ» στην τρίτη κατηγορία έκανε η Προοδευτική, καθώς είναι η ομάδα που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Πατσατζόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο δυναμικό της Προοδευτικής ανήκει πλέον ο Χρήστος Πατσατζόγλου έπειτα από τις μεθοδικές ενέργειες της διοίκησης της Προοδευτικής η οποία πριν λίγα λεπτά ολοκλήρωσε την μεταγραφή.

Ο 37χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ ή δεξιός οπισθοφύλακας έχοντας 45 συμμετοχές και 1 γκολ με το εθνόσημο ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ξανθή για να ακολουθήσει η πολυετής θητεία του στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε και όλα τα τρόπαια της καριέρας του. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή Ψαχνών. Προηγούμενη ομάδα του την φετινή χρονιά ήταν ο Α.Ο Χαλκίδας με τον οποίο αγωνιζόταν στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής μέχρι και πριν λίγες ημέρες. Ευχόμαστε η κίνηση της διοίκησης να ενισχύσει και στην πράξη την άμυνα της ομάδα μας αφού η αξία του ποδοσφαιριστή είναι ήδη γνωστή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!