Συνοδεία δέκα ατόμων μεταξύ των οποίων μέλη του Ρουβίκωνα και της συνηγόρου του Ιωάννα Κούρτοβικ, έφτασε στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Στην θέα των δημοσιογράφων, τα μέλη του Ρουβίκωνα αντέδρασαν δημιουργώντας ένταση, η οποία ωστόσο κατευνάστηκε από την συνήγορο του Κουφοντίνα.

Οι φίλοι του ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του χώρου και να μην ενοχλήσουν περαιτέρω την οικογένεια.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό και τον γιο του, ύστερα από 15 χρόνια και παρά του ότι έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για σειρά δολοφονιών, οι οποίες τελέστηκαν κατά τη δράση της οργάνωσης. Ο ίδιος εξήλθε από την κεντρική είσοδο των φυλακών χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα έχει 48ωρη ισχύ, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές την ημέρα στο Α.Τ. της περιοχής όπου θα διαμένει. Ωστόσο, επειδή έχει δηλώσει ως τόπο διαμονής τον Βαρνάβα, ο οποίος δεν έχει Α.Τ., θα εμφανίζεται στο Α.Τ. Νέας Μάκρης.



Πηγή: Newpost.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε τέσσερις φάσεις τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την Γκρασχόπερ - 10 ευρώ η γενική είσοδος

Νεκροί δύο οδηγοί μοτοσυκλετών σε τροχαία στην Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία

40 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στο Πακιστάν

Χαλάνδρι: 17χρονος Άγγλος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Νέοι ρωσικοί βομβαρδισμοί στην Ουκρανία: 4 νεκροί και 10 τραυματίες - Ημέρα πένθους στο Κίεβο

Ελπίδα για τον Έμπολα: Ξεκίνησε η δοκιμή νέων θεραπειών για το στέλεχος του ιού που πλήττει τo Κονγκό

Εξαρθρώθηκε από το ελληνικό FBI κύκλωμα τηλεφωνικών απατών – «Κέντρο» στο Ζεφύρι, λεία άνω των €1,6 εκατ.

Υπουργείο Εργασίας: Συνολικά 332.843 νέες θέσεις εργασίας το πρώτο πεντάμηνο του 2026

«Δεν ήταν εκεί για εμάς!»: Ο Τραμπ χαρακτηρίζει «γελοία» τη στήριξη των ΗΠΑ στο NATO

Βενεζουέλα: Νέος απολογισμός με 2.595 νεκρούς - Μαρτυρίες για τον απεγκλωβισμό «θαύμα» 8 μέρες μετά