Την Δευτέρα που πέρασε, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αλλά οι τελικές αποφάσεις για το πλάνο της επόμενης περιόδου θα παρθούν στη νέα σύσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου με τους «Λύμπε» και Ουζουνίδη.

Η σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι» θα πραγματοποιηθεί σήμερα ή το αργότερο την Παρασκευή και εκεί θα χαραχτεί η πορεία που θα ακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

Επί της ουσίας, ο Γιάννης Αλαφούζος, φαίνεται πως είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των Λυμπερόπουλου – Ουζουνίδη και να ενισχύσει την ομάδα, χωρίς όμως να γίνουν οι αλόγιστες σπατάλες που έγιναν πέρσι με τον Στραματσόνι.

Το βασικό θέμα που θα αρχίσουν να «τρέχουν» στο «τριφύλλι» άμεσα πάντως, είναι οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα.

Στη συνέχεια θα πέσει το βάρος στις ανανεώσεις, καθώς και στα μεταγραφικά.

Εκείνο που θέλει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, είναι οι βασικές μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος Ιουνίου, ώστε να γίνει η προετοιμασία της ομάδας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος