Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά την εκλογή της διοίκησης Γιαννακόπουλου μπαίνει σε μια φάση μεταβατική για ένα καλύτερο «αύριο», χωρίς χρέη, δίχως οικονομική ταλαιπωρία και με στόχο τη μεγάλη επιστροφή στην κορυφή. Μια επιστροφή η οποία, φυσικά, δεν μπορεί να έρθει από τη μια στιγμή στην άλλη. Απαιτείται χρόνος και βήματα προς το σωστό μονοπάτι, προκειμένου ο Σύλλογος, αρχικά, να… ανασάνει στο οικονομικό κομμάτι και σταδιακά να γίνει ανταγωνιστικός σε όλα του τα τμήματα.

Η νέα διοίκηση εργάζεται πυρετωδώς και οι άνθρωποί της έχουν σηκώσει μανίκια προκειμένου να οργανώσουν όλα τα τμήματα. Οι συσκέψεις είναι συνεχείς, όπως και οι αποφάσεις για όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν αθλητές, προπονητές, σταφ, αλλά και εγκαταστάσεις για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο. Γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά επιπέδου «πράσινης» ΚΑΕ σε κάθε επίπεδο, προκειμένου όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν κοινό χώρο για Ερασιτέχνη και ΚΑΕ.

Το τμήμα μπάσκετ θα συστεγαστεί με τη «μάνα του λόχου», προκειμένου να υπάρξει συνεργασία και κοινή πορεία και ο Παναθηναϊκός Α.Ο να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα και να ξαναγίνει μεγάλος. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα.

Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube