Οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό, σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να βρεθεί λύση στα εμπόδια που έχουν υψωθεί για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στη Σούπερ Λίγκα γίνεται συζήτηση για το ενδεχόμενο προσφυγής κατά της ΕΠΟ κατηγορώντας την για παράνομη απόφαση ορισμού του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας την προσεχή Τρίτη.

Με αυτό τον τρόπο η Λίγκα θα επιδιώξει να προστατευθεί απέναντι στις αξιώσεις που θα εγείρει η NOVA ενεργοποιώντας τις ρήτρες σε περίπτωση αλλαγής των ημερομηνιών διεξαγωγής των πλέι-οφ.

Κάτι βέβαια που αναγκαστικά θα γίνει αν ο τελικός του κυπέλλου διεξαχθεί τελικά την Τρίτη 17 Μαΐου.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση της Πέμπτης ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, αποφασίσθηκε να συγκληθεί ΔΣ της Λίγκας για αποφασισθούν οι κινήσεις που θα γίνουν κατά της ΕΠΟ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις