Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε δηλώσεις του στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Πειραιώτες μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Η εικόνα του αγώνα ήταν πολύ καλή, βγάλαμε αντίδραση όπως ήθελε ο προπονητής. Ήμασταν καλύτεροι, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά ήταν πολύ σπουδαία και σημαντική η αντίδραση».

Για το αν εξασφαλίστηκε η πρόκριση: «Έχουμε προβάδισμα, αλλά υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να κερδίσουμε και εκεί».

Για τον Βάτσλικ και το γεγονός ότι η άμυνα δέχτηκε πρώτη τελική στο 88?: «Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, είμαστε καλή ομάδα, δεμένη, έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις μαζί και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα βρούμε ρυθμό. Συγχαρητήρια στους νέους παίκτες που μπήκαν σήμερα, ο Βατσλίκ πήγε πολύ καλά, έχουμε 4 τερματοφύλακες και τους χρειαζόμαστε όλους».

Για την αποθέωση του Βαλμπουενά από τον κόσμο μετά το χαμένο πέναλτι με Λουντογκόρετς: «Πολύ σημαντικό που έχουμε τον κόσμο μαζί μας και τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε, αυτό δείχνει ότι είμαστε μία οικογένεια και έχουμε μία ομάδα που θα πάει να κατακτήσει οποιονδήποτε στόχο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το πλάνο και οι σκέψεις του Λίσι για την 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου»

Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ: Πρώτο επίσημο τεστ στη νέα εποχή Αλέσιο Λίσι

Τσορμπατζόγλου: «Κλειστά τα χαρτιά του Λίσι - Πιθανότατα με Χατζηδιάκο η βασική 11άδα του ΠΑΟΚ»

Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τη Ντιναμό Κιέβου

Λίσι: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση - Να γίνει ο ΠΑΟΚ μια ομάδα που θ' αγαπούν να βλέπουν οι οπαδοί»

Τσιφτσής: «Να έχουμε ψυχραιμία σε όλο το ματς και να είμαστε σοβαροί»

Χωρίς τον κόσμο της θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η Ντιναμό Κιέβου

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Να σταματήσουμε τον ΠΑΟΚ με την ποιότητά μας»

Τσορμπατζόγλου: «Τα διλήμματα του Λίσι για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου»

ΠΑΟΚ: Οι τρεις «σπαζοκεφαλιές» του Λίσι για την ενδεκάδα με την Ντινάμο Κιέβου