Τη στάση των κλαμπ που αποφάσισαν να αποσχιστούν δημιουργώντας τη δική τους κλειστή λίγκα καυτηρίασε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι».

«Εδώ και 26-27 χρόνια γίνονται αλλαγές σε αυτό που κάποτε ξέραμε ως Κύπελλο Πρωταθλητριών. Οι αλλαγές έγιναν για να είναι περισσότερα τα χρήματα και δημιουργήθηκε αναμφίβολα ένα υψηλής ποιότητας προϊόν, αλλά δεν έκλεισε ποτέ η πόρτα για κανέναν, έστω κι αν ήταν όλο και πιο δύσκολο να προκριθείς. Πλέον όμως οι μεγάλοι θέλουν να κλείσουν το μαγαζί για την πάρτη τους. Τους ενόχλησε ακόμη και που η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα», τόνισε.

Μιλώντας για το κίνητρο των ισχυρών, είπε: «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα… Βαρέθηκαν να παίζουν με το κουβαδάκι τους σε αυτή την παραλία και είπαν να πάνε σε άλλη με περισσότερη άμμο ή καλύτερα νερά. Ή έτσι νομίζουν. Τα λεφτά είναι πάνω από τριπλάσια για αυτές τις ομάδες. Θα είναι 15 ομάδες στάνταρ και θα δίνουν και πέντε προσκλήσεις. Μεταξύ μας, ψάχνουν να βρουν τους καρπαζοεισπράκτορες, που θα πάρουν κάποια καλά χρήματα για μια χρονιά, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστούν πως θα είναι 17οι, 18οι ή πιο χαμηλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube