Ευχάριστη είδηση για την ΚΑΕ Άρης, καθώς το Υπουργείο Οικονομικών έκανε δεκτό το αίτημα της διοίκησης για την αποπληρωμή σε δόσεις του ποσού που δεν είχε μπει στο άρθρο 99.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η πρόταση των «κίτρινων» να πληρώσουν το ποσό των 533.000 ευρώ σε 90 δόσεις κι όχι σε 48, κάτι που δίνει μεγάλη ανάσα στην ΚΑΕ.

Κάποιοι πιστεύουν πως η εν λόγω ρύθμιση μπορεί να εφαρμοστεί και για τις οφειλές της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζει ακόμη μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός για Παπανικολάου: «Χρόνια πολλά στον αρχηγό μας - Να συνεχίσεις να ηγείσαι με το παράδειγμά σου»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νουά στους φίλους του Άρη: «Πίστευα ότι θα συνεχίζαμε μαζί, αλλά οι συνθήκες άλλαξαν»

«Τουλάχιστον έμεινες στα... πράσινα»: Η επική ατάκα της Ζάλγκιρις για τη μεταγραφή Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό

ΠΣΑΚΚ: «Συμπαίκτης μας ο κύριος Βρούτσης» - Δεν αυξάνονται οι ξένοι στη Stoiximan GBL

Φρανσίσκο: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης - Τρελή η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ευτυχώς τώρα είμαι στην άλλη πλευρά»!

«Είστε έτοιμοι;»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού με μαγευτικά highlights του Φρανσίσκο!

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το Περιστέρι Betsson ο Θωμάκος

Το πρώτο «πράσινο» μήνυμα του Φρανσίσκο

Επίσημο το «μπαμ» του Παναθηναϊκού: Ανακοινώθηκε ο Φρανσίσκο!

Τέλος από τον Άρη ο Νουά, ανακοινώνεται από τη Μάλαγα - Ο συγκεκριμένος όρος των «κίτρινων» για τον Γάλλο φόργουορντ