Συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα στη χώρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊου αλλά την ίδια στιγμή στην Σούπερ Λίγκα έχουν στο μυαλό τους την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday οι υπεύθυνοι της Λίγκας έχουν καταστρώσει ένα αρχικό πλάνο για το πώς θα μπορέσει να αρχίσει το πρωτάθλημα με τη διεξαγωγή κανονικά των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ.

Έτσι στη Σούπερ Λίγκα έχουν ένα πλάνο βάσει του οποίου εκτιμάται ότι οι προπονήσεις θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι περίπου στις 20 Μαϊου με τους αγώνες να ξεκινούν περίπου έναν μήνα αργότερα, δηλαδή, περίπου στις 20 Ιουνίου.

Τα παιχνίδια αναμένεται σε αυτή την περίπτωση να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιούλη.

Σε αυτό το πλάνο υπογραμμίζεται ότι τα παιχνίδια θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών με τηλεοπτικές μεταδόσεις. Θα υπάρξει διακοπή για περίπου 15 ημέρες τον Αύγουστο και στη συνέχεια να υπάρξει έναρξη της νέας σεζόν στο δεύτερο μισό του μήνα.

Επίσης επειδή αναμένεται με το πλάνο αυτό να υπάρξει μεγάλη κόπωση για τους ποδοσφαιριστές αναμένεται να γίνει μια μεγάλη διακοπή, ακόμη και ενός μήνα, στο τέλος του χρόνου, δηλαδή, στα Χριστούγεννα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να αποκτά ταυτότητα και χαρακτήρα νικητή»

Τσορμπατζόγλου: «Την Τρίτη η οριστική διάγνωση για Παβλένκα και Άλι - Καθαρή η μαγνητική του Κόστα»

Μένει στην Ελλάδα ο Μπέιλι, δεν θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Τζαμάικας

Τσανάκας: «Τρομερή η ποιότητα του Φρόιλερ, ποντάρει πολλά στον Μπέιλι ο Ολυμπιακός»

Πέθανε ο Μίλτον Βιέρα - Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Μπρένο Αλμέιδα»

Η γκολάρα του Τετέι και το πάθος του «πράσινου» πάγκου: Η αftermovie της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Καλαμάτας

Μονεμβασιώτης: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ματσάρι - Στο Καυτανζόγλειο το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι»

Ξεχωρίζει το θερμό χειροκρότημα στον Παβλένκα: Η παρακάμερα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»