Θα τη θυμάται για πολύ καιρό την τελευταία του επίσκεψη στη Γιούτα ως παίκτης ο Κόμπι Μπράιαντ. Οι Λέικερς γνώρισαν βαριά ήττα με 123-75 από τους Τζαζ, όντας αποκαρδιωτικοί και στα τέσσερα δωδεκάλεπτα. Μόλις πέντε πόντους σημείωσε ο «Black Mamba» σε 27:44, έχοντας 1/7 δίποντα, 0/4 τρίποντα. Θετικός με 16 πόντους ο Γουίλιαμς. Ο Χουντ είχε 30 πόντους για τους νικητές και από 17 οι Μπούλερ, Μακ.

Πέρασαν από το Σικάγο οι Χοκς με το υπέρ τους, 102-100 και ενώ οι Μπουλς λίγο έλλειψε να κάνουν ανατροπή στο τέλος καθώς μείωσαν σε 98-97 στα 19,6’’ πριν το τέλος με τρίποντο και συμπληρωματική βολή του Μπάτλερ. Ωστόσο, με ψυχραιμία και τέσσερις βολές οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη.

Θετική παρουσία από τον Κώστα Κουφό, αλλά ήττα για τους Κινγκς με 105-93 από τους Μπλέιζερς στο Πόρτολαντ. Ο Έλληνας σέντερ είχε 10 πόντους με 5/12 δίποντα σε 31:33, ενώ ξεχώρισε από την ομάδα του ο Σεθ Κάρι με 21 πόντους. Όσους πέτυχε και ο Κραμπ για τους νικητές.

Επιβλητικοί ήταν η Θάντερ στην αναμέτρηση με τους Ράπτορς στο Τορόντο, καθώς επικράτησε 119-100. Φοβερός και πάλι ο Γουέστμπρουκ, ο οποίος έκανε τριπλ-νταμπλ με 26 πόντους, 12 ασίστ και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ντουράντ είχε 34 πόντους και από 8 ριμπάουντ και ασίστ.

Με το υπέρ τους 101-87 έφυγαν οι Σπερς από το Μέμφις, έχοντας τον Όλντριτζ σε εξαιρετική βραδιά, ολοκληρώνοντάς την με 31 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Δεν αγωνίστηκαν και πάλι οι Λέοναρντ, Πάρκερ.

Αέρα πέρασαν από τη Βοστόνη οι Κλίπερς με το 114-90 επί των Σέλτικς. Ο Τζόρνταν με 15 πόντους, 13 ριμπάουντ και ο Πολ με 13 πόντους και 14 (!) ξεχώρισαν.

Οι Πέλικανς επικράτησαν 99-91 των Νικς στη Νέα Ορλεάνη, με τον Χόλιντεϊ να έχει 22 πόντους, όσους είχε και ο Καρμέλο Άντονι από την πλευρά των ηττημένων.

Οι Μάβερικς έφυγαν με το 97-88 από την από την έδρα των Νάγκετς με εννέα παίκτες να τραβούνε το κουπί στην αναμέτρηση και οκτώ από αυτούς να σημειώνουν πόντους.

Οι Τίμπεργουλβς νίκησαν με 121-116 τους Σανς στη Μινεσότα. Ο Γουίγκινς ξεχώρισε με τους 32 πόντους που πέτυχε, ενώ πήγαν στράφι οι 30 που πέτυχαν οι Μπούκερ και Νάιτ για λογαριασμό των ηττημένων.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Χιτ - Νετς 110-99




Ράπτορς - Θάντερ 100-119



Μπουλς - Χοκς 100-102



Γκρίζλις - Σπερς 87-101



Τίμπεργουλβς - Σανς 121-116



Πέλικανς - Νικς 99-91



Νάγκετς - Μάβερικς 88-97



Τζαζ - Λέικερς 123-75



Μπλέιζερς - Κινγκς 105-93



Κλίπερς - Σέλτικς 114-90

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!