Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βινίσιους στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ήρθε λίγο πριν τη 1:00πμ. στην Αθήνα και με ελάχιστες ώρες ύπνου έφτασε στις 7:30 στο Ιατρικό Κέντρο για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο 24χρονος άσος θα περάσει αμέσως μετά από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται πως από χθες έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Λάτσιο για να συναινέσει στην αποδέσμευσή του διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Η μεταγραφή του Βινίσιους θα είναι, εκτός απροόπτου, η τελευταία για την ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Κι αυτό γιατί η περίπτωση ενίσχυσης με έναν εξτρέμ ατονεί και η υπόθεση της επιστροφής του Έλντερ Μπαρμπόσα έχει υποχωρήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.