Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δήλωσε ικανοποιημένος από την νίκη της Μακάμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ευχήθηκε καλή τύχη στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Είναι ωραία να ξαναβρίσκομαι εδώ στο ΟΑΚΑ. Το καλό είναι ότι η επιστροφή αυτή συνοδεύτηκε με μια νίκη. Χάρηκα που είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας αλλά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο σέντερ της Μακάμπι και συνέχισε:

«Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Χρειάζονται ηρεμία, προσοχή και σε καμία περίπτωση σε κρίνεται από το πώς είναι οι ομάδες μέχρι τώρα και τα αποτέλεσμάτά τους. Είναι κάτι διαφορετικό. Τους εύχομαι να εμφανιστούν με την μεγάλη σοβαρότητα, αυτή που αρμόζει όταν φορούν τα χρώματα του Παναθηναϊκού και να δείξουν στο παρκέ το πάθος που ξέρω πολύ καλά ότι έχουν», τόνισε.

Τέλος σχολίασε για την παρουσία της Μακάμπι στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

«Έχουμε προσπαθήσει σκληρά για να πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε δουλέψει σκληρά και σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε κάθε θέση. Παρόλα αυτά πρέπει να διορθώσουμε κάποια στοιχεία σε προβλήματα που υπάρχουν», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαρτζώκας: «Ερωτηματικό ο Βεζένκοφ, θα το πάμε μέρα με τη μέρα - Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Γουόκαπ»

Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορούσε ο τραυματισμός να με αφήσει εκτός - Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με απαιτητικά ματς»

Χωρίς Γουόκαπ και Λαρεντζάκη στη Γαλλία ο Ολυμπιακός - Μέσα Βεζένκοφ και Μόρις, αλλά αμφίβολοι για Παρί

Οι διαιτητές του Παρί-Ολυμπιακός

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»