Δύο πολύ σοβαρούς λόγους για να θεωρείται αδικημένος από τη διαιτησία του αγώνα με την Ούνιξ έχει ο Παναθηναϊκός Superfoods, καθώς δύο σημαντικές παραβάσεις των γηπεδούχων δεν καταλογίστηκαν από τους διαιτητές.

Στην τελευταία επίθεση της ρωσικής ομάδας, ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε σαφή παράβαση πέντε δευτερολέπτων, καθώς κράτησε την μπάλα πριν ντριμπλάρει για δέκα δευτερόλεπτα! Ο κανονισμός αναφέρει πως ο επιτιθέμενος έχει δικαίωμα να κρατήσει την μπάλα χωρίς ντρίμπλα για όσο θέλει εφόσον δεν δέχεται πίεση, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ο Νικ Καλάθης ήταν στο μισό μέτρο και παρά τις παραινέσεις του προς τον διαιτητή να μετρήσει και να σφυρίξει την παράβαση, εκείνος δεν το έκανε.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού και πριν ο Ντιμίτρις Νίκολς επιχειρήσει σουτ, ο προπονητής της Ούνιξ, Εβγκένι Πασούτιν, όχι μόνο βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά… παίζει και άμυνα (!) έχοντας το χέρι του στην πλάτη του Αμερικανού, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία. Κάτι που επίσης δεν καταλογίστηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Εντζάι δοκίμασαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα σε βίντεο που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα

Νέο σύστημα ορισμού διαιτητών στην Euroleague με τη χρήση AI

Μετά από τη Μακάμπι, και η Χάποελ Τελ Αβίβ αιτήθηκε να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Κύπρο

Μασιούλις: «Δύσκολο να περιορίσεις τον Ολυμπιακό-Δεν θα βλέπω τον Σακίλ, αλλά την ομάδα μου»

Μπαρτζώκας: «Δίνει ασφάλεια ο Ντάνστον-Πέντε ματς σε επτά μέρες δεν είναι φυσιολογικό»

Χωρίς Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα-Στο Εφές-Ρεάλ η Τσαρούχα