Η Μίλαν άλλαξε χεριά εδώ και λίγες ημέρες με την Elliot Management να αναλαμβάνει ξανά τα ηνία μετά την αποτυχημένη –για περίπου ένα χρόνο- απόπειρα διοίκησης του Κινέζου Γιονγκχονγκ Λι.

Πλέον η αμερικανική φίρμα, με επικεφαλής τον Πολ Σίνγκερ, πρέπει να φροντίσουν άμεσα τέσσερα ζητήματα προκειμένου να κυλήσουν πλέον όλα ομαλά.

Το πρώτο ζήτημα που καίει τους «ροσονέρι» είναι η εύρεση ποδοσφαιρικών διευθυντών. Η Λεονάρντο είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη θέση του γενικού διευθυντή, όπως επίσης ισχυρή υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον Μάρκο Φασόνε ως CEO είναι ο Ιβάν Γκαζίδης. Φήμες αναφέρουν πως τον Γκαζίδης μπορεί να ακολουθήσει ο διευθυντής της Ρόμα, Ουμπέρτο Γκαντίνι,.

Τα επόμενα βήματα του ιταλικού συλλόγου αφορούν την μεταγραφική ενίσχυσή του. Ο Γκονζάλο Ινγκουαΐν είναι ο κύριος στόχος της Μίλαν παρά το γεγονός ότι δεν είναι το ισχυρό φαβορί για την απόκτησή του. Ένα ακόμα όνομα που θεωρείται ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα είναι αυτό του Αλβάρο Μοράτα.

Τέλος, η Elliot Management θα πρέπει και να πουλήσει αρκετούς παίκτες από το δυναμικό της ώστε να μην έχει ξανά προβλήματα με την UEFA και τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube