Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και τη νίκη επί του Αστέρα, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παίζουν 20 χρόνια ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα και το θέμα, στα παιχνίδια του στην Τρίπολη, είναι απλό: είναι να ανοίξει το σκορ και έχει 11 νίκες όταν έχει συμβεί αυτό. Εκείνη τη στιγμή ησυχάσαμε. Είναι κλειδί το ότι πήρε τρία παιχνίδια συνεχόμενα στο πρωτάθλημα, με το πρώτο γκολ στο 12' με Λαμία, στο 8' με Απόλλωνα και στο 7' χθες με τον Αστέρα.

Χωρίς να κάνει τρομερές εμφανίσεις, μετά την γκέλα της πρεμιέρας, βρέθηκε στην πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, ακόμα και στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Αστέρα, οι αμυντικοί του βγήκαν πολύ γρήγορα και ήταν καθαρό οφσάιντ και δεν μπορώ να καταλάβω τι έψαχναν 3 λεπτά στο VAR
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το λάθος ήταν η επέμβαση του Βατσλίκ, αφού ήταν επέμβαση προς τα μέσα. Έχει, πάντως, την τύχη το καλού και έμπειρου τερματοφύλακα, αφού οι αντίπαλοι είχαν και 2-3 δοκάρια στα προηγούμενα ματς. Αλλά αυτό δεν είναι εύκολο να συνεχιστεί. Ο Ολυμπιακός πρέπει να επενδύσει στο ότι έχει αλλάξει για εκείνον το φεγγάρι τελευταία, και να το κυνηγήσει για να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Το ότι κράτησε το μηδέν, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι καλό. Ο Ολυμπιακός στην επαρχία, από τότε που ανέλαβε ο Μαρτίνς (μετά την ήττα του από τον ΟΦΗ στο πρώτο ματς φθινόπωρο του 2018) έχει δώσει 25 ματς και έχει 20 νίκες και 5 ισοπαλίες. Αυτά τα αποτελέσματα είναι για να πάρεις πρωτάθλημα. Το δεύτερο, και ίσως πιο σημαντικό, είναι η επιστροφή Εμβιλά και Ελ Αραμπί, μετά τους τραυματισμούς από τον αγώνα με την Αντβέρπ. Ειδικά ο Εμβιλά έδειξε πως είναι καλά. Ήταν ευχάριστη έκπληξη στην Τρίπολη. Τώρα στον Ολυμπιακός τον περιμένει η Φενέρ, ένα είναι άλλου είδους παιχνίδι, όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube