Η Ligue 1 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τέσσερις αγώνες με τα αστέρια του Championnat! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, Σάββατο 29 Νοεμβρίου και Κυριακή 30 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Μαρσέιγ – Ναντ, Παρί Σεν Ζερμέν - Νις, Μπορντό – Λιλ και Σεντ Ετιέν – Λυών, για τη 15η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το τριήμερο μεταδόσεων ξεκινάει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 21:30 με τη μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, του αγώνα Μαρσέιγ - Ναντ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 18:00 με τη κάλυψη του παιχνιδιού, Παρί Σεν Ζερμέν - Νις από το Novasports 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου το τηλεοπτικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις, Μπορντό - Λιλ στις 15:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και Σεντ Ετιέν - Λυών στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, 21:30, Μαρσέιγ - Ναντ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Σάββατο 29 Νοεμβρίου, 18:00, Παρί Σεν Ζερμέν – Νις, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 3
Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 15:00, Μπορντό – Λιλ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 3
Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 22:00, Σεντ Ετιέν - Λυών, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 2 και Novasports 2 HD

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube