Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για διακανονισμό του… παμπάλαιου χρέους της μεταγραφής του Λεονέλ Νούνιες ήρθε η Ιντεπεντιέντε, όπως αναφέρεται στον Τύπο της χώρας και επιβεβαιώνεται από το σύλλογο της Αργεντινής.

Η Ιντεπεντιέντε απειλείτο με αφαίρεση έξι βαθμών αν μέχρι τις 27 Αυγούστου δεν έβρισκε τρόπο να ρυθμίσει την οφειλή από την αγορά του παίκτη πριν από έξι χρόνια. Τελικά φαίνεται πως υπήρξε συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, η Ιντεπεντιέντε θα δώσει 350.000 δολαρίων με τις υπογραφές του διακανονισμού, άλλη μια ισόποση δόση και επιπλέον τέσσερις των 275.000 δολαρίων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πράσινο το ντέρμπι των νέων - Νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη!

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς απέδειξε ότι μπορεί να μεγαλώσει το ροτέισον της ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ποιο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι»

Αθανασίου: «Οι πράσινοι πάνε μόνο για τη νίκη - Ο Νίστρουπ θα κρίνει για τον Λιβάι Γκαρσία»

Κάνγκουα στον ΣΚΑΪ: «Ανυπομονούμε όλοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Με κέρδισε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού»

Αποστολάκης στους 94,6: «Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Να μην κρίνουμε βιαστικά τον Ιμανόλ»

Παγκάκης: «Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός - Τα δύο ερωτήματα για την 11άδα»

Τσανάκας: «Να ελέγξει το ματς και να είναι αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός»

Βαλμπουενά: «Το πραγματικό ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό - Μου έλεγαν δεν γίνεται να χάσεις»

Μητσοτάκης για το νέο Καραϊσκάκη: «Ένα βήμα για την αναβάθμισή του - Οι εργασίες προς τον Μάιο του 2027»