Την καλή διάθεση που έδειξαν οι άνθρωποι του Ηρακλή για να λυθεί το θέμα των οικονομικών τους διαφορών τόνισε ο Άγγελος Χαντί μιλώντας στον «Arena Fm».

«Τελείωσε το θέμα τα βρήκαμε με τον Ηρακλή. Όλα καλά, με κοινό τρόπο. Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, στο τέλος τα βρήκαμε. Οι άνθρωποι του Ηρακλή έδειξαν διάθεση.Φυσικά δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω ζημιά σε καμία ομάδα, ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής», σχολίασε αρχικά ο 27χρονος μέσος, ενώ για την τωρινή του ομάδα σημείωσε:

«Με τον ΟΦΗ μείναμε αρκετά πίσω, κάνουμε μια αξιόλογη προσπάθεια. Έχουμε τη νοοτροπία νικητή και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχει πολλά ματς ακόμα. Ο ΟΦΗ έχει πολύ κόσμο και είναι δίπλα μας. Η διαφορά δύσκολα καλύπτεται, αλλά καλύπτεται αν είσαι μεγάλη ομάδα», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Σημαίνουν πολλά για τον Ολυμπιακό οι δηλώσεις Φρόιλερ και Ζότα»

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος