Μονάχα σε επίπεδο υποθέσεων (αλλά και ευχών από πολλούς φίλους της ΑΕΚ) υπάρχει στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Η είδηση ότι ο Πορτογάλος πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την Αλ Γουάσλ προκάλεσε εύλογους συνειρμούς ότι μπορει να απασχολήσει την «Ένωση» τον Γενάρη.

Εξάλλου, η προσφορά του στη διετία που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα είναι αναμφισβήτητη, όπως και η αναγνώρισή του από τον κόσμο της ομάδας.

Προς το παρόν ωστόσο αυτή η ευχή μεγάλου μέρους των φίλων της ομάδας είναι το μόνο που υπάρχει στον ορίζοντα. Διότι, όπως εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, στον σύλλογο υπάρχει πλέον διαφορετικός προπονητής, διαφορετικός τεχνικός διευθυντής και διαφορετικές αγωνιστικές ανάγκες.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι ο Μπαρμπόσα έφυγε σαν φίλος από την ΑΕΚ και ότι εκείνη δεδομένα ενδιαφέρεται για κάθε ικανό ποδοσφαιριστή που κυκλοφορεί ελεύθερος, αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο και δεν επιτρέπει καμία εξέλιξη να αποκλειστεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.