Ανοιχτά είναι τα όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του Γιάννη Μασούρα, ο οποίος μόλις προχθές πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας.

Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού λήγει το καλοκαίρι, όμως ο Πανιώνιος δεν έχει μπει ακόμα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μαζί του. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί τον Δεκέμβριο, όταν και με ηρεμία θα μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι δύο πλευρές.

Μέχρι στιγμής καμία ομάδα από το εξωτερικό δεν έχει προσεγγίσει τους Νεοσμυρνιώτες, αν και η Κάλιαρι είναι γνωστό ότι παρακολουθεί την πορεία του 24χρονου άσου.

Οι «κυανέρυθροι», όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ψάχνει για μία πρόταση κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ για να παραχωρήσει από τώρα τον Μασούρα, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος με τη μεταγραφή του να αφήσει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ και εκείνη με τη σειρά της να τον «διευκολύνει» στο επόμενο βήμα στην καριέρα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»