Σε έξι μέρες κλείνει η θερινή μεταγραφική περίοδος και στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός αμυντικογενή μέσου.

Το πιθανότερο, όμως, σενάριο θέλει τον Αντονίτο να είναι ο τελευταίος παίκτης που ντύθηκε στα «πράσινα», παρά τις επαφές που φέρεται να κάνει ο Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει κάνει κάποιες επαφές, αλλά δεν μπορεί να βρει τον παίκτη που θα μπορούσε να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Υπάρχει, βέβαια, και η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αλλά τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει ως έχει μέχρι τον Γενάρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR