Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία από τις θέσεις που θα χρειαστούν ενίσχυση οι Πειραιώτες είναι εκείνη του τερματοφύλακα, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ».

Από χθες το βράδυ έχει γίνει γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μπάσιμο για τον Αντόνιο Αντάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης και συζητάει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι απαιτήσεις του δεν είναι απαγορευτικές, καθώς το κασέ του κυμαίνεται στις 700.000 ευρώ το χρόνο. Εκείνο που ζητάει ο Ισπανός γκολκίπερ εκείνο που ζητάει αρχικά είναι να έχει δεδομένο χρόνο συμμετοχής στη νέα του ομάδα και να έχει σημαντικό ρόλο.

Στη λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται πως παραμένει ο Ντάνιελ Σούμπασιτς, στον οποίο έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη από εκείνη την επαφή.

Όσον αφορά τώρα τον Ζοσέ Σα, εκείνο που προκύπτει είναι πως η Ατλέτικο βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Αντάν και κοιτάει ταυτόχρονα τον Ρουί Σίλβα της Γρανάδα.

Βέβαια, είναι πιθανό να φύγει και ο Όμπλακ από τους Ισπανούς και τότε θα είναι πιο εύκολα τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Σα για τον οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δεδομένα κάποια πρόταση από τον Ζόρζε Μέντες που σίγουρα πάντα κάνει καλές «μπίζνες» με τους συμπατριώτες του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube