Η μη ανακοίνωση της πώλησης του Ιντέγε Μπράουν στην Τιαντζίν Τέντα χθες δεν σημαίνει ότι κάτι στράβωσε… Αντιθέτως, η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές είναι δεδομένη και απλώς απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, όπως η έκδοση βίζας για τον Νιγηριανό φορ και την οικογένειά του.

Είναι σαφές πως ο Ιντέγε δεν θα αγωνιστεί ξανά με τον Ολυμπιακό και παρότι θεωρητικά θα μπορούσε να παίξει στη ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ, είναι προφανές πως και ο ίδιος δεν ήθελε να ρισκάρει έναν τραυματισμό και να θέσει σε κίνδυνο το «χρυσό» συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τους Κινέζους και το οποίο θα του αποφέρει περί τα 11 εκατ. ευρώ για μία τριετία.

Χθες έκανε απλώς ένα ατομικό πρόγραμμα στου Ρέντη και δεν αποχαιρέτησε καν τους συμπαίκτες του στους πρωταθλητές, καθώς θα τους ξαναδεί πριν αναχωρήσει για Κίνα. Πιθανότατα η μεταγραφή του 28χρονου άσου θα ανακοινωθεί στο τέλος της εβδομάδας, με τη μεταγραφική περίοδο στην Κίνα να ολοκληρώνεται την Τρίτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»